Paikallinen sähkönmyyjä Pirkanmaalla

Leppäkosken sähkönmyynti on siirtynyt Omavoimalle. Omavoiman omistajia Tampereen seudulla ovat Leppäkoski Group ja Valkeakosken Energia. Yhtiöiden paikalliset toimipisteet sijaitsevat Ikaalisissa, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä, joissa voit asioida sähkösopimusten lisäksi mm. sähköautojen latauksiin liittyvissä asioissa.

Tee sähkösopimus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Omavoimalta saat helposti sähkösopimuksen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon. Priima-pörssisähkön lisäksi Omavoima tarjoaa toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta tai määräaikaista yhden vuoden sähkösopimusta.

Tutustu sähkösopimuksiin

Aurinkopaneelit kotiin paikalliselta

Aurinkovoimalan hankinta edessä? Omavoima auttaa, kun haluat aurinkopaneelit kotiin Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Omavoimalta saat huolellisen suunnittelun ja ammattitaitoisen asennuksen sekä tarvittavan avun paikalliselta aurinkosähkön asiantuntijalta.

Lue lisää aurinkosähköstä

 

Sähköauton lataus kotitaloudessa

Tarvitsetko apua sähköauton kotilatauslaitteen hankinnassa? Omavoimalta saat latauslaitteet kiinteällä asennuksella tai suoraan voimavirtapistorasiaan.

Sähköauton lataus kotona

Paikallinen tekee hyvää

Omavoiman omistajia ovat Leppäkoski Group Oy, Valkeakosken Energia Oy, Rauman Energia Oy ja Vakka-Suomen Voima Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 ja se laajeni Pirkanmaalle vuoden 2022 alussa.

Omavoima on toimitusvelvollinen sähkönmyyjä Leppäkosken Sähkö Oy:n jakeluverkkoalueella. Leppäkosken Sähkön jakeluverkkoalueeseen kuuluvat Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano, Jämijärvi ja Kihniö.

Tilaa uutiskirje