Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut Lue lisää

Leppäkosken Energia on nyt osa Omavoimaa

Leppäkosken Energian sähkönmyyntiliiketoiminta yhdistyi Omavoimaan 1.1.2022. Samalla Leppäkosken Energiasta tuli Omavoiman osakas. Löydät Omavoiman sähköiset palvelukanavat täältä ja asiakaspalvelun usein kysytyt kysymykset täältä.

Omavoimalta sähkösopimus kotitalouksille ja yritysasiakkaille

Omavoiman valikoimasta löydät hyvän sähkösopimuksen niin kotiin, vapaa-ajan asunnolle kuin yrityksen tarpeisiin. Pörssisähkösopimus Priima on hyvä ratkaisu esimerkiksi sähkölämmittäjälle, joka voi käyttää sähköä itse valitsemaansa aikaan esimerkiksi lämminvesivaraajan osalta.

Määräaikaisen sähkösopimuksen ystävän kannattaa tutustua OMA 24kk sopimukseen, joka on kaksivuotinen määräaikainen sopimus kiinteällä hinnalla. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on nimeltään OMA Huoleton, jonka hintaa voidaan tarkistaa 30 päivän ennakkoilmoitusajalla.

Paikallinen tekee hyvää

Omavoiman osakkaat ovat 1.1.2022 alkaen Leppäkosken Energia Oy, Rauman Energia Oy, Vakka-Suomen Voima Oy ja Valkeakosken Energia Oy. Kaikkia osakkaita yhdistää hyvä paikallinen palvelu, luotettavuus ja vastuullisuus. Omavoima pitää vahvasti kiinni paikallisuudesta ja hakee valtakunnallisesti kasvua sähkönmyynnissä. Yhdistymisen yhtenä tavoitteena on pystyä tarjoamaan entistä kilpailukykyisemmät sähkön myyntihinnat sekä nykyistä laajemmat energiapalvelut. Saat siis jatkossakin paikallista palvelua palvelupisteissä, puhelimitse tai sähköisten kanavien kautta.

Usein kysyttyä Omavoimaan liittyen

Kyllä voit. Leppäkoski omistaa osuuden Omavoimasta ja Omavoima on jatkossa alueen paikallinen sähkönmyyjä. Omavoima palvelee edelleen paikallisesti tuttujen palvelupisteiden ja kanavien kautta.  

Sähkön myyntisopimuksesi säilyy ennallaan entisin hinnoin Omavoimassa. Omavoiman tavoitteena on pitää sähkönhinnat kilpailukykyisinä.

Sähkönmyyntisopimuksesi tulee säilymään ennallaan entisin ehdoin Omavoimassa. Muutos ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Mikäli olet tehnyt määräaikaisen sopimuksen, jatkuu se ennallaan määräajan loppuun saakka. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme, kuten tälläkin hetkellä, 30 päivää ennen muutoksen voimaantuloa.  

Asiakkaana saat parempaa palvelua kilpailukykyisimmin hinnoin. Iso ja valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö pystyy paremmin reagoimaan muuttuvaan ja kasvavaan kilpailuun sähkönmyyntimarkkinoilla.   

Vakka-Suomen Voima ja Rauman Energia ovat perustaneet Lännen Omavoiman vuonna 2009. Tammikuun 2022 alusta Omavoimaan liittyvät osakkaiksi Leppäkosken Energia ja Valkeakosken Energia. 

Leppäkosken Sähkö Oy:n jakeluverkon alueella sijaitsevien kiinteistöjen sähkönkulutustiedot ovat tarkasteltavissa edelleen online-palvelussamme.  Priima- ja Priimaplus -asiakkaat voivat katsoa omia tietojaan tuttuun tapaan Live-palvelussa.

Omavoiman asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 8-20 numerossa (02) 880 0880. Huom! Puhelinpalvelussa on tällä hetkellä valitettavasti ruuhkaa. Löydät Omavoiman sähköiset palvelukanavat täältä ja asiakaspalvelun usein kysytyt kysymykset täältä.

Leppäkosken Energian asiakkaana saat tammikuussa 2022 joulukuun 2021 sähkönkulutusta koskevan laskun Leppäkoskelta. Helmikuussa saapuva, tammikuun kulutusta koskeva lasku on uudistunut ja sen laskuttaja on Omavoima. Alla näet esimerkin helmikuun laskusta.

Joulukuun laskun sisältöä koskien voit olla yhteydessä Leppäkosken asiakaspalveluun. Voit myös tarkastella sähkönkulutustietoja Oma Energia -palvelusta (Leppäkosken jakeluverkkoalueella) tai oman jakeluverkonhaltijan palvelusta. Jos tarvitset lisää maksuaikaa joulukuun sähkölaskun maksamiseen, niin otathan yhteyttä Lowellin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät täältä.