Seuraamme sähköverkon toimintaa vuorokauden ympäri

Myrskyt, ukkonen ja puihin kerääntyneet lumikuormat voivat aiheuttaa häiriöitä sähkönjakelussa. Katkot voivat johtua myös esimerkiksi palaneesta sulakkeesta tai viasta sähkölaitteessa. Tiedotamme asiakkaita etukäteen, jos sähköt joudutaan katkaisemaan sähköverkon huolto- ja korjaustöiden ajaksi.

Vikapalvelukartalta näet helposti Leppäkosken Sähkön jakelualueen keskeytykset. Klikkaamalla keskeytysinfossa tietyn alueen kohtaa, saat tarkemmat tiedot keskeytyksestä.

Katso sähkökatkotilanne kartalta

Sähkön vikapäivystys 24 h
puh. 03 4503 333

Ennen puhelusi yhdistymistä päivystäjälle, kuulet tiedotteen mahdollisesti jo tiedossamme olevista sähkökatkoista ja niiden alueista. Pyrimme myös antamaan arvion vian korjaamisen kestosta.

Tiedotamme yllättävistä ja laajemmista sähkökatkoista mm.

Kaukolämmön ja maakaasun vikapäivystys 24 h

  • Nokia puh. 040 1548 832
  • Muut alueet puh. 040 7702 087

 

Leppäkosken valvomo
Leppäkosken vikapäivystys on auki vuorokauden ympäri

Varaudu sähkökatkoihin

Keskeytysvahti on maksuton palvelu, joka ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelu tiedottaa sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä ja mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden aiheuttamista sähkönjakelun keskeytyksistä.

Tilaa keskeytysvahti

 

Tiedätkö miten toimia jos sähköt katkeavat yllättäen? Katso käytännön ohjeet ja nappaa mukaan lista tavaroista, jotka jokaisesta kodista tulisi löytyä myrskyn aiheuttaman katkon varalle.

Katso vinkit

 

Muut hyödylliset vinkit