Tiedotteet | Sähkö 07.03.2023

Otamme Keskeytysvahtipalvelun käyttöön kaikille asiakkaille

Maksuton Keskeytysvahtipalvelu ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelu tiedottaa sekä sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä että mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden tai sähköpulan aiheuttamista keskeytyksistä. Saat Keskeytysvahdin kautta myös viestin, kun sähköt ovat palautuneet käyttöpaikallesi.

Kytkemme Keskeytysvahtipalvelun käyttöön maaliskuun aikana kaikille Leppäkosken Sähkö Oy:n siirtoasiakkaille, joiden puhelinnumerot löytyvät asiakastietojärjestelmästämme. Palveluun kytketään oletusasetuksena tiedotteiden lähetys vain tekstiviestinä ja yöajan tekstiviestitiedotteet rajataan pois.

Voit tarvittaessa muuttaa Keskeytysvahdin tiedoteasetuksia Oma Energia -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit mm. valita haluatko viestin keskeytyksestä matkapuhelimeen, sähköpostiin vai molempiin. Voit lisätä vastaanottajiksi useita matkapuhelinnumeroita ja/tai sähköpostiosoitteita. Lisäksi voit ottaa tiedotteiden lähetyksen kokonaan pois päältä.

Jos sinulla on jo Keskeytysvahtipalvelu käytössäsi, se pysyy ennallaan eikä vaadi mitään toimenpiteitä.

Seuraa sähkönkulutustasi Oma Energia -palvelussa ja tasaa sähkönkäyttöä eri tunneille

Oma Energia -palvelussa voit seurata sähkönkulutustasi lähes reaaliajassa esimerkiksi päivä- ja kuukausitasolla. Tutki, koska sähköä kuluu eniten. Huomaatko kulutustiedoista, koska sauna lämmitettiin tai lämminvesivaraaja käynnistyi? Energian riittävyyden kannalta sähkön kulutusta tulisi ohjata nykyistä tasaisemmin. Arkiaamut ja alkuillat ovat valtakunnalliset huippukulutustunnit, jolloin kulutusta olisi syytä vähentää ja siirtää toiseen ajankohtaan. Tämä on tärkeää myös kiinteähintaisen sähkösopimuksen tehneille.

Asiakaspalvelu (ma-pe klo 9-16):
asiakaspalvelu@leppakoski.fi
puh. 03 4503 400

Kirjaudu Oma Energia -palveluun tästä

Ohjeet Oma Energia -palvelun ja Keskeytysvahdin käyttöön

 

Usein kysyttyä Oma Energia -palvelusta

Palveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Ensikirjautumisen jälkeen voit halutessasi kirjautua palveluun myös käyttäjätunnuksella.

Huomioithan, että entisen Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Kirjautuminen ei myöskään onnistu, mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tietojesi päivittämiseksi.

Kirjaudu Oma Energia -palveluun

Oma Energia -palvelussa voit mm. seurata omaa energiankulutustasi, muokata Leppäkosken Sähkön tarjoaman Keskeytysvahtipalvelun asetuksia sekä päivittää palveluun liittyviä tietoja.

Sopimustietoja ei löydy, mikäli meillä ei ole tiedossa henkilötunnustasi. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä asiakaspalveluun tietojesi päivittämiseksi.

Oma Energia -palvelusta löydät energiankulutustiedot voimassa olevien sopimuksien sekä niihin liittyvien käyttöpaikkojen osalta. Mikäli palvelusta löytyvät kulutustiedot ovat puutteellisia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että entisen Sähkö Onlinen tunnukset eivät käy palveluun. Ensimmäisellä kerralla tulee kirjautua tunnistautumalla joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Mikäli palvelun käytössä ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Usein kysyttyä Keskeytysvahtipalvelusta

Keskeytysvahtipalvelu ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelu tiedottaa sekä sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä että mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden tai sähköpulan aiheuttamista keskeytyksistä. Saat Keskeytysvahdin kautta myös viestin, kun sähköt ovat palautuneet käyttöpaikallesi.

Keskeytysvahtipalvelu on automaattisesti käytössä kaikilla asiakkaillamme, mikäli asiakas ei ole erikseen kieltänyt viestien lähettämistä. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Keskeytysvahdin löydät Oma Energia -palvelusta. Kirjaudu Oma Energia -palveluun ja valitse siellä valikosta Keskeytysvahti.

Kirjaudu Oma Energia -palveluun

Voit tarvittaessa muuttaa Keskeytysvahdin tiedoteasetuksia Oma Energia -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit mm. valita haluatko viestin keskeytyksestä matkapuhelimeen, sähköpostiin vai molempiin. Voit lisätä vastaanottajiksi useita matkapuhelinnumeroita ja/tai sähköpostiosoitteita. Lisäksi voit ottaa tiedotteiden lähetyksen kokonaan pois päältä.

Ohjeet Oma Energia -palvelun ja Keskeytysvahdin käyttöön

Voit perua Keskeytysvahdin kautta tulevat sähkökatkojen ilmoitukset Oma Energia -palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oma Energia -palvelussa valitse valikosta Keskeytysvahti ja Siirry palveluun. Valitse tiedoteasetuksissa Älä lähetä tiedotteita  ja Tallenna.

Ohjeet Oma Energia -palvelun ja Keskeytysvahdin käyttöön