Priima-sähkösopimus  ja sen mukana tuleva Live-palvelu on niin monipuolinen, että aihe herättää varmasti kysymyksiä. Tälle sivulle olemme koonneet Live-palvelun usein kysytyt kysymykset.

Mikä on Live-palvelu?

Live on Priima-sähkön ilmainen energiankäytön hallintapalvelu, jonka avulla voit ostaa sähköä tunneittain hinnoiteltuna spot-sähkönä tai tehdä hintakiinnityksiä jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Palvelussa näkyvät tarjoushinnat ovat sähköpörssin oikeita tämän hetken tukkuhintoja, joilla käydään kauppaa koko ajan. Voit kokeilla toimintoja, tehdä kiinnityksiä ja asettaa hintahälytyksiä demo-palvelussamme vapaasti.

Käyttötiedot ja kustannukset – osiossa näet toteutuneen energiankäytön ja kustannukset esimerkkiasiakkailla, mikä auttaa talouden ja energiansäästötoimien suunnittelussa. Esimerkkiasiakkaamme asuvat erilaisissa kodeissa ja voit helposti valita haluatko tarkastella sähkölämmittäjän tietoja vai kerrostaloasukkaan sähkönkäyttöä.

Mikä Priimaposti on?

Priima-asiakkaamme saavat meiltä kerran kuussa Priimapostia. Nostamme kuukausikirjeeseen Priima-sähkön kannalta ajankohtaisia asioita ja vinkkejä.

Mitä jos unohdan salasanan tai käyttäjätunnuksen Live-palveluun?

Live-palveluun kirjaudutaan osoitteessa https://live.leppakoski.fi

Kirjautumisikkunan alaosassa on linkit salasanan ja käyttäjätunnuksen unohtamisen varalta. Linkkien kautta voit helposti tilata itsellesi joko uuden salasanan tai selvittää käyttäjätunnuksesi.

Mitä kaikkea Live-palvelussa voi tehdä?

Live-palvelun esimerkkiversiossa käytössäsi ovat kaikki samat ominaisuudet kuin oikeassa Live-palvelussa. Livessä voit seurata sähkönkäyttöä ja kustannuksia tuntitasolla sekä näet voimassa olevat hintatarjoukset ja voit tehdä hintakiinnityksiä. Voit katsoa omia asiakastietojasi ja hintakiinnityksiäsi sekä tilata hintavahdin tai kytkeä kiinnitysautomaatin päälle. Voit myös tilata uusiutuvasti tuotettua sähköä tai määritellä uudelleen omat ilmoitusasetuksesi.


Älysähköä minulle, kyllä kiitos!

Priima-älysähkössä yhdistyvät hienosti määräaikaisista sopimuksista tuttu hintavakaus ja pörssisähkön tutkitusti edullinen tapa hankkia sähköä. Priima-sähkösopimus on voimassa toistaiseksi, joten sen testaaminen on riskitöntä. Huomaathan, että tehtyjen hintakiinnitysten ajaksi sähkösopimus muuttuu määräaikaiseksi.
Lue lisää!

Tutustu Live-palveluun

Kokeile käytännössä, miten hintakiinnitys tehdään tai katsele esimerkkiasiakkaiden sähkönkulutustietoja ja tuntikohtaisia kustannuksia. Esimerkkiasiakkaiden avulla voit vertailla sähköllämmittäjän tietoja tai kerrostaloasukkaan kulutustottumuksia.
Live-palveluun