Tiedotteet 07.11.2019

Haemme projektipäällikköä energiaratkaisuliiketoimintaan

Tulet toteuttamaan projekteja, joissa kehitetään tulevaisuuden energiaratkaisuja. Ratkaisuilla etsitään keinoja mm. hiilineutraaliin yhteiskuntaan siirtymiseen ja kiinteistöjen sisäilmaolosuhteisiin sekä asumismukavuuteen. Vastaat projektien toteutuksesta ja osallistut myös pilotointeihin. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan myös hankintatoimen ja kumppanuusverkoston kehittämiseen.

Sinulla on jo vahvaa projektiosaamista, etkä pelkää ”kääriä hihojasi”. Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri. Pääopinnot olet suorittanut LVISA- tai energiatekniikan alalta. Omaat muutaman vuoden työkokemuksen. Kokemus IoT-ratkaisuista katsotaan eduksi. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin paineen alla sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt työskentelemään englannin kielellä.

Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää energia-alan konsernia!

Lisätietoja saat soittamalla Intensio Oy, seniorikonsultti Vesa Klinge, 0400 262 110.
Hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen voit lähettää 8.12.2019 mennessä vesa.klinge(at)intensio.fi.


Leppäkosken Sähkö -konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Päätuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja maakaasu; asiakkaiden määrä on yli 30000. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 51 M€ ja henkilöstön määrä 73. Konserniin kuuluvat mm. emoyhtiö Leppäkosken Sähkö Oy ja tytäryhtiöt Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy, Ulvilan Lämpö Oy ja Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia energia-alan yhtiöissä. Toimipisteemme ja tuotantoyksikkömme sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Helsingissä, Iissä ja Ulvilassa.