Haluatko tietää yrityssähkön hinnan ennakkoon ja varautua kustannuksiin?

VARMA3-yrityssähkö sopii yritykselle, yrittäjälle tai taloyhtiölle, jonka sähkönhankinnan tärkein kriteeri on ennnakoitavuus ja varmuus. Jos budjetointisyistä on syytä tietää sähkönhinta etukäteen, on määräaikainen yrityssähkösopimus varma ratkaisu. Vakauta nyt sähkönhintasi seuraavaksi kolmeksi vuodeksi ja arvioi suurpiirteinen vuosikulutus. Sähkölaskujen koko on näin helppo budjetoida ja ennakoida.

Leppäkosken Energian määräaikainen kolmivuotinen yrityssähkösopimus on helppo solmia suoraan verkkosivujemme kautta. Voit myös soittaa palkittuun yritysasiakaspalveluumme, joka auttaa numerossa 03 4503 400 maanantaista perjantaihin klo 9-16.

Tilaa VARMA3-sopimus tästä

Kolmivuotinen määräaikainen VARMA3-sähkösopimus

Uusi, pidempi määräaikainen sähkösopimusvaihtoehto yrityksille! VARMA3-yrityssähköasiakkaana voit lopettaa sähkönhinnasta murehtimisen – sähkönhintasi kiinnitetään seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Sitomalla sähkönhinnan koko sähkösopimuskauden ajaksi suojaudut markkinahintojen muutoksilta kolmen seuraavan vuoden ajaksi. Budjetointi ja ennakointi helpottuu esimerkiksi taloyhtiön tai pienyrityksen sähkönkulutuksen suhteen.

Sähkönhinta: Pysyy samana, vakaana koko sopimuskauden ajan
Voimassa: 3 vuoden määräaikainen sähkösopimus
Perusmaksu: 4,00 €/kk (alv 0 %)
Energiamaksu: 4,80 snt/ kWh (alv 0 %)

Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot yrityssähkön tilauksen yhteydessä ja olla vahvistamatta sähkösopimusta. Leppäkosken Energian myymän sähkön alkuperäjakauman löydät täältä.Oletko MTK:n tai Pirkanmaan Yrittäjien jäsen?

Katso etumme yrittäjille ja maatalouksille täältä.
Yrittäjän edut täällä

Kiinnostavatko sähkömarkkinoiden muutokset?

Voit tilata kuukausittain ilmestyvän sähkömarkkinakatsauksen suoraan omaan sähköpostiisi.
Tilaa sähkömarkkinakatsaus