Tiedotteet 20.01.2014

Seuraa omaa sähkönkulutustasi raportointipalvelustamme

SähköOnlinen energiaraportointiosiomme mahdollistaa oman sähkönkulutuksen seurannan ajasta ja paikasta riippumatta. Ymmärrys omasta sähkönkäytöstä paranee merkittävästi tarkan sähkönkulutusseurannan ansiosta ja oikeita sähkönkäytön tehostamiskohteita löytyy helpommin.

Olemme julkaisseet SähköOnlineen energiaraportointipalvelun, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi vuosi-, kuukausi-, viikko-, päivä ja tuntitasolla. Kulutustietoja palvelussa on kuitenkin vain siitä alkaen, kun uusi etäluentajärjestelmä on otettu käyttöön (ei siis mittarinvaihdosta alkaen). Mikäli huomaat kulutustiedoissasi aukkoja, on syynä todennäköisesti mittarisi ja järjestelmän välinen kuuluvuusongelma. Otathan silloin yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu(at)leppakoski.fi tai puh. 03 4503 400.

Energiaraportoinnin lisäksi Onlinessa voit mm. selailla laskujasi, tarkastella sopimustietojasi, tehdä uuden sähkösopimuksen tai muuttoilmoituksen sekä päivittää omia yhteystietojasi. Otamme mielellämme palautetta vastaan raportointipalvelun ja kaikkien muidenkin Online-palveluiden kehittämiseksi. Palautetta voitte kätevästi antaa suoraan Onlinen palautekanavan kautta.

Onlinen käyttöönotto vaatii tunnusten luomisen. Jos et vielä ole rekisteröitynyt, niin käy tekemässä se osoitteessa www.leppakoski.fi/online

Arvomme kaikkien helmikuun 2014 loppuun mennessä sähkön Online-palveluun
rekisteröityneiden kesken Nokia Lumia 520 -älypuhelimen.