108-sähkö – sähkösopimusten parhaat palat yhdessä!

Osta sähkösi edullisella spot-hinnoittelulla ja vakauta hintaa halutessasi hintakiinnityksellä. Joustavan ja läpinäkyvän hinnoittelun ohella tuet TEHDAS 108 -toimintaa ja valitset uusiutuvasti tuotettua, vihreää sähköä.

TEHDAS 108 – Tehdassaaren Luova Keskus on suosittu kohtaamispaikka sekä merkittävä kasvualusta taiteille, kulttuurille, hyvinvoinnille, oppimiselle ja yrittäjyydelle. Se on ainutlaatuinen luovan talouden ja kiertotalouden yhteensulauma – turvallinen toimintaympäristö, jossa jokaisen kädenjälki saa näkyä ja ääni kuulua.

108 -toimintamalli on Luovassa Keskuksessa syntynyt elävä kokonaisuus, jonka vaikutuksessa maailmankuva selkiytyy, omakuva eheytyy ja elämänkatsomus laajenee. Jokaisella on lupa olla oma itsensä osana hyväksyvää yhteisöä.

Ostamalla 108-sähköä tuet paikallista yhteisöllisyyttä ja olet mukana luomassa kulttuuria, kierrätystä ja hyvinvointia.

Leppäkosken Energian sähkönmyynti yhdistyy 1.1.2022 alkaen Lännen Omavoiman kanssa. Voit tutustua sähkösopimuksiin Omavoiman verkkosivuilla.

 

Edellisen 6 kk spot-keskihinta (kesä-marraskuu 2021)

9,16 snt /kWh

Toimitusmaksu eli marginaali + SPOT

SPOT-hinta + 0,60 snt / kWh

108-sähkön hinta koostuu spot-hinnasta, johon lisätään 0,35 snt/kWh toimitusmaksua  sekä 0,25 snt/kWh tukimaksua. Tukimaksun tuotot käytetään TEHDAS 108 tukemiseen ja 108-sähkö on aina uusiutuvasti tuotettua sähköä.

Voimassaoloaika

Toistaiseksi voimassa

Perusmaksu

3,99 €/kk

Hintaan sisältyy

Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot tilauksen yhteydessä ja olla vahvistamatta sähkösopimusta.