Aurinkopaneelit sähkölämmittäjän tarpeisiin!

Aurinkopaneeli sähkölämmitteiseen omakotitaloon? Olipa asuinpaikkasi sitten Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Hämeenlinna, Oulu tai Ikaalinen, auttaa Leppäkoski aurinkopaneelien ja oman aurinkovoimalan hankinnassa. Tuottoa aurinkopaneeleista saa Suomessa helmi-maaliskuulta lokakuulle, mutta vuosituottoon vaikuttavat paneelien suuntaukset sekä asennuskulmat. Toimimme yhteistyössä vuonna 1993 perustetun Finnwind Oy:n kanssa.

Aurinkopaneelipaketti: Aurinkopaneelit laitetoimituspakettina tai katolle asennettuna

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet tasakatoille, harjakattojen kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Voit valita aurinkopaneelit joko Aurinko E -laitetoimituspakettina tai helppona avaimet käteen -ratkaisuna. Valitsemalla Leppäkosken aurinkopaneelitoimittajaksi saat laadukkaan aurinkosähköratkaisun ja huolettomuutta, pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella.

Rahoitusratkaisulla

alk. 83 €/kk

Standard L, teho 5,4 kWp

6990 euroa asennettuna

Katso myös

Muut aurinkosähkötuotteet

Standard L aurinkovoimalan vuosituotto on Etelä-Suomessa parhaimmillaan n. 4860 kWh, kun aurinkopaneelit suunnataan etelään n. 30 asteen kulmassa, niihin ei kohdistu varjostavia elementtejä ja paneelit ovat vapaana lumesta. Aurinkopaneelien tuottoon vaikuttavat aina mm. asennussuunta, -kulma, varjo sekä kuukausittaiset ja vuotuiset vaihtelut.

Aurinkovoimalan verkkoinvertteri on itävaltalainen Fronius ja asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä,  Pirkanmaalla. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin perustakuut vaihtelevat viidestä seitsemään vuoteen ja asennusjärjestelmän takuu on 12 vuotta.

Olisiko pienempi paneelipaketti parempi?

Asennustyön osuus kokonaispaketista

n. 3200 € sis. alv24%

Soveltuu kohteisiin, joiden kulutus

n. 16 000 – 32 000 kWh / v

  • 18 aurinkopaneelia, joiden pinta-ala n. 30,5 m² (yksi paneeli n. 1 m x 1,7 m)
  • Verkkoinvertteri
  • Asennusjärjestelmä (katto-, seinä- tai maa-asennus)
  • Aurinkokaapelit 30m (dc) ja liittimet, turvakytkimen
  • Paneelien asennus , kaapelivedot ja sähkötyöt
  • Verkkoonliityntäilmoitus

Aurinkovoimala L soveltuu hyvin sähkölämmitteisiin omakotitaloihin. Keskimääräiset toimitusajat aurinkovoimaloille ovat Etelä-Suomessa noin 1-4 viikkoa.