Aurinkopaneelit sähkölämmittäjän tarpeisiin!

Aurinkopaneeli sähkölämmitteiseen omakotitaloon? Olipa asuinpaikkasi sitten Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Hämeenlinna, Oulu tai Ikaalinen, auttaa Leppäkoski aurinkopaneelien ja oman aurinkovoimalan hankinnassa. Tuottoa aurinkopaneeleista saa Suomessa helmi-maaliskuulta lokakuulle. Aurinkopaneelien vuositason tehontuottoon vaikuttavat paneelien suuntaukset sekä asennuskulmat. Toimimme yhteistyössä vuonna 1993 perustetun Finnwind Oy:n kanssa.

Aurinkopaneelipaketti: Aurinkopaneelit laitetoimituspakettina tai katolle asennettuna

Luotettavalta kotimaiselta ja pitkän linjan pirkanmaalaiselta toimijalta löydät aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet tasakatoille, harjakattojen kaikille kattotyypeille, seinäasennuksiin ja maa-asennuksiin. Tarjoamme aurinkopaneeleita joko Aurinko E -laitetoimituspakettina tai helppona avaimet käteen -ratkaisuna.

Tee tarjouspyyntö sitoumuksetta

Rahoitusratkaisulla

alk. 83 €/kk

Standard L, teho 5,4 kWp

6990 euroa asennettuna

Katso myös

Muut aurinkosähkötuotteet

Standard L aurinkovoimalan vuosituotto on Etelä-Suomessa parhaimmillaan n. 4860 kWh, kun aurinkopaneelit on suunnattu etelään n. 30 asteen kulmassa, niihin ei kohdistu varjostavia elementtejä ja paneelit ovat vapaana lumesta. Aurinkopaneelien tuottoon vaikuttavat aina mm. asennussuunta, -kulma, varjo sekä kuukausittaiset ja vuotuiset vaihtelut.

Aurinkovoimalapakettien verkkoinvertterinä on itävaltalainen Fronius. Aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin ja valmistettu Lempäälässä,  Pirkanmaalla. Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille ja 25 vuoden tehontuottotakuu. Verkkoinvertterin perustakuut vaihtelevat viidestä seitsemään vuoteen. Asennusjärjestelmän takuu on 12 vuotta. Valitsemalla Leppäkosken aurinkopaneelitoimittajaksi saat laadukkaan aurinkosähköratkaisun ja huolettomuutta.

Olisiko pienempi paneelipaketti parempi?

Asennustyön osuus kokonaispaketista

n. 3200 € sis. alv24%

Soveltuu kohteisiin, joiden kulutus

n. 16 000 – 32 000 kWh / v

  • 18 aurinkopaneelia, joiden kokonaispinta-ala n. 30,5 m² (yhden paneelin koko n. 1 m x 1,7 m)
  • Verkkoinvertteri
  • Asennusjärjestelmä (katto-, seinä- tai maa-asennus)
  • Aurinkokaapelit 30m (dc) ja liittimet, turvakytkimen
  • Paneelien asennus
  • Kaapelivedot ja sähkötyöt
  • Verkkoonliityntäilmoitus

Aurinkovoimala kokoluokassa L soveltuu hyvin sähkölämmitteisiin omakotitaloihin. Keskimääräiset toimitusajat aurinkovoimaloille ovat Etelä-Suomessa noin 1-4 viikkoa.

Pyydä oma tarjous