Tiedotteet 01.10.2012

Uudesta tietojärjestelmästä lisävirtaa asiakaspalveluun

Leppäkoski on edelliset pari vuotta ollut mukana asiakastietojärjestelmän uudistamishankkeessa muiden Satapirkan Sähkön osakasyhtiöiden kanssa. Nyt projektissa on päästy tietojärjestelmän vaihtovaiheeseen, jossa aiemmin käytössä ollut asiakasjärjestelmä korvataan uudella, modernilla ratkaisulla.

Järjestelmän myötä palveluprosessimme virtaviivaistuvat ja sähköistyvät, joten voimme palvella entistä nopeammin ja monipuolisemmin. Kevään kuluessa saamme sähköasiakkaiden käyttöön myös suoraan netissä toimivan online-osion, jossa voit itse tarkastella omia tietojasi, kuten sähkölaskuja ja -sopimuksia tai päivittää omat yhteystietosi.

Asiakastietojärjestelmän vaihto ei vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Järjestelmänvaihdon aikana palvelemme normaalisti koko vaihtoprosessin ajan eli syyskuun lopusta marraskuun alkupäiviin. Tavoitat meidät normaalisti kaikissa palvelukanavissamme: puhelimitse, netissä, sähköpostitse tai paikan päällä toimistoillamme.

Puhelinpalvelussamme saattaa olla järjestelmänvaihdoksen aikana ruuhkaa. Muistathan, että voit asioida monipuolisesti myös osoitteessa www.leppakoski.fi/asiointi. Myös sähköposti on hyvä väylä olla yhteydessä, lähetä siis postia osoitteeseen asiakaspalvelu@leppakoski.fi.