Kampanjan säännöt

Järjestäjä

Kampanjan järjestää Leppäkoski Group Oy (Eino Salmelaisen katu 23, 39500 Ikaalinen). Leppäkoski Group Oy:sta käytetään jäljempänä nimitystä ”Leppäkoski” tai ”Järjestäjä”.

Osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua tilaamalla Leppäkosken uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilauslomake löytyy Leppäkosken nettisivuilta mm. osoitteista www.leppakoski.fi ja www.leppakoski.fi/uutiskirje. Uutiskirjeen tilaamiseksi tarvitaan sähköpostiosoite. Osallistuja vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Osallistumisaika

Kampanjaan voi osallistua 25.5.-17..2021. Järjestäjällä on oikeus keskeyttää kampanja tai muuttaa sen aikataulua.

Tilaajalahja ja sen toimittaminen

Leppäkoski tarjoaa uusille uutiskirjeen tilaajille tilaajalahjana R-kioskin jäätelökoodin. Koodi oikeuttaa yhteen R-kioskilta haettavaan jäätelöön. Jäätelövaihtoehdot ovat Pingviini (suklaa tai kuningatar), Puffet ja Twister-mehujää.

Jäätelökoodit lähetetään uusille tilaajille sähköpostitse.

  • Uutiskirjeen tilaus 25.-27.5. – koodin lähetys 28.5.
  • Uutiskirjeen tilaus 28.5.-3.6. – koodin lähetys 4.6.
  • Uutiskirjeen tilaus 4.-10.6. – koodin lähetys 11.6.
  • Uutiskirjeen tilaus 11.-17.6. – koodin lähetys 18.6.

Tilaajalahjaa ei voi muuttaa rahaksi.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa tilaajalahjoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjä ei vastaa osallistujien sähköpostiosoitteissa olevista virheistä tai tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä, virheestä osallistumisessa tai tilaajalahjan vastaanottamisen esteistä tai ongelmista. Kampanjan osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä kampanjaan liittyvät yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kampanjaan.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanjan perustellusta syystä.