Sähkön pientuottaja – ostamme sähkösi

Onko sinulla aurinkopaneelit katolla tai pienikokoinen oma tuulivoimala? Myy pientuotantosähköä Leppäkosken Energialle, sillä me ostamme ylijäämäsähkösi, silloin kun et itse kuluta sitä. Jotta voimme ostaa tuottamasi sähkön, tulee sinulla olla voimassa oleva sähkönmyyntisopimus kanssamme. Helpoin tapa on solmia kanssamme sähkösopimus ja kertoa lisätiedot kohdassa haluavasi myös myydä meille itse tuottamaasi sähköä.

Tee sähkösopimus

Maksamamme korvaus perustuu pohjoismaisen sähköpörssin Suomen tuntihintoihin. Tuntikohtainen hinta lasketaan kertomalla jokaisen tunnin sähköteho kyseisen tunnin arvonlisäverottomalla pörssihinnalla, josta on vähennetty 10 % käsittelykulut. Jos mikrotuottaja on alv-velvollinen, ostohintaan lisätään alv 24 %.

Näin saat hyvityksen tuottamastasi sähköstä:

Ensin tuotantolaitteistosi on liitettävä pienjänniteverkkoon hyväksytysti. Ohjeet Leppäkosken Sähkön jakelualueella käytössä olevaan ilmoitusmenettelyyn löydät täältä.
Jos sinulla ei vielä ole sähkönmyyntisopimusta kanssamme, voit tehdä sähkösopimuksen omakotitaloosi helposti täällä. Tällä sopimuksella ostat sähköä Leppäkoskelta silloin, kun oma tuotantosi ei riitä kulutuksen kattamiseen.

Leppäkosken Energian sähkönmyynti yhdistyy 1.1.2022 alkaen Lännen Omavoiman kanssa. Voit tutustua sähkösopimuksiin Omavoiman verkkosivuilla.

Tuntikohtainen hyvityshinta

kW x (SPOT -10 %)

Katso my�s

Aurinkopaneelit omalle katolle Asiakaspalvelun usein kysytyt kysymykset

Ostosopimus

Toistaiseksi voimassa

Perusmaksu

Valitun myyntisopimuksen mukaan