Sähköauton latauspiste kotiin, työpaikalle tai asunto-osakeyhtiön pihaan

Täyssähköauton tai hybridiauton omistajan arkea helpottaa huomattavasti kotiin asennettu kiinteä latauspiste. Sähköauton ja hybridiauton lataus kotona voidaan tehdä myös käyttämällä tavallista kotitalouspistorasiaa tai voimavirtarasiaa, mutta pidemmän päälle sähköturvallisuussyistä ja helppouden vuoksi oma latauslaite on toimiva ratkaisu. Kiinteän latauspisteen avulla liikenteeseen voi lähteä lähes aina täydellä akulla, sillä kotipihaan asennettu sähköauton latauspiste mahdollistaa lataamisen tehokkaasti ja turvallisesti. Sähköauton latauspisteen asennus teetetään aina ammattilaisella.

Täytä tarjouspyyntö

Kiinteistökartoituksella varmuutta latauspisteen hankintaan taloyhtiössä

Onko taloyhtiölläsi tai yritykselläsi tarve latauslaitteelle? Kiinnostaako sähköauton lataus kerrostalokiinteistössä tai sähköauton lataaminen taloyhtiössä?Kiinteistökartoituksen myötä hankintapäätös on helpompi tehdä, kun kustannuslaskelmat laitteiston ja tarvittavien kiinteistön muutostöiden osalta ovat jo valmiiksi selvitettyjä. Kartoituksesta käy ilmi kiinteistön sähkötekninen valmius sekä mahdolliset rajoitteet sähköautojen lataamiselle. Taloyhtiöiden tarpeisiin tarjoamme mm. laitteistoa, joka mahdollistaa sähköauton lataussähkön veloituksen suoraan latauspalveluita käyttävältä asukkaalta. Oletko kiinnostunut kiinteistökartoituksesta? Alla olevan lomakkeen lähettämällä olemme sinuun yhteydessä.

Kotilatauspisteet

Tarjouksen mukaan

Kiinteistökartoitus taloyhtiölle

690 €

Katso myös

Lataa autoasi tai tankkaa kaasua

Kotilatauspisteet

räätälöidyt ratkaisut

Kiinteistökartoitus taloyhtiölle

690 €

Hintaan sisältyy

Kiinteistöjen kartoituspalvelu sisältää kohteen sähköteknisen selvityksen sekä  kustannuslaskelmat järjestelmä- ja laitesuosituksineen.

Oma kotilatauspiste räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Täytä yhteydenottopyyntö

Latauslaitteet

  • Olen
  • Harkitsen latauslaitteita alla olevaan osoitteeseen
  • Kiinteistön tarkemmat tiedot