Tiedotteet | Sähkö 19.09.2017

Turvallisuutta koulutielle – Ikaalisten ekaluokkalaisille huomioliivit

Paikalliset yhteistyökumppanit Fincumet Oy ja Leppäkosken Sähkö Oy lahjoittivat syyskuussa huomioliivit kaikille Ikaalisten ekaluokkalaisille. Ekaluokkalaiset ovat vielä tottumattomia liikenteessä liikkujia, joten heidän turvallisuuteensa on syytä kiinnittää erityistä huomiota. Suuri osa liikenteen vaaratilanteista voidaan välttää heijastimilla. Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 50 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin voi näkyä jo 350 metrin etäisyydeltä. (Lähde: Liikenneturva)

”Fincumet ja Leppäkoski tekevät yhdessä työtä ympäristön ja puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Koska lapsissa on tulevaisuus, on myös lasten turvallisuudesta huolehtiminen meille luontevaa”, sanoo Fincumetin toimitusjohtaja Samuli Järvensivu.

”Vastuullisuus-arvomme mukaisesti kannamme vastuuta myös ympäristöstä ja turvallisuudesta. Haluammekin ilomielin olla mukana turvaamassa ikaalislaisten ekaluokkalaisten koulutietä”, toteaa verkostojohtaja Matti Virtanen Leppäkosken Sähkö Oy:stä.

 

Lisätiedot

Fincumet Oy, toimitusjohtaja Samuli Järvensivu, +358 40 5122 500, samuli.jarvensivu(at)fincumet.fi

Leppäkosken Sähkö Oy, verkostojohtaja Matti Virtanen +358 44 7503 349, matti.virtanen(at)leppakoski.fi