Helppo ja edullinen kaukolämpö

Kaukolämpö on helppo, hintavakaa ja ekologinen lämmitysratkaisu. Se sopii hyvin sekä uuden että saneerattavan kiinteistön lämmitysmuodoksi. Leppäkosken kaukolämpö tuotetaan vastuullisesti kotimaisilla polttoaineilla paikallisia resursseja hyödyntäen.

Valitse siis Suomen suosituin lämmitysmuoto!

Kaukolämmön etuja

Helppo ja huoleton

Me huolehdimme tarvittavasta lämmöntuotannosta sekä valvomme ja huollamme kaukolämpöverkkoa vuorokauden ympäri. Lämmitys on mukavan tasaista ja lämmintä vettä on aina saatavilla.

Toimitusvarma

Kaukolämpöasiakkaan lämmöntoimitus on Energiateollisuus ry:n keräämien keskeytystietojen mukaan keskeytyneenä keskimäärin vain alle 2 tuntia vuodessa ja toimitusvarmuus on siten lähes 100 prosenttia.

Ekologinen

Kaukolämpö tuotetaan vastuullisesti kotimaisilla polttoaineilla paikallisia resursseja hyödyntäen. Lisäksi hyödynnämme esimerkiksi tehtaiden hukkalämpöä kaukolämmitykseen.

Hintavakaa

Kotimaisten polttoaineiden käyttö lämmöntuotannossa mahdollistaa kaukolämmön hintavakauden. Samalla säästämme ympäristöä ja vähennämme hiilidioksidipäästöjä.

Tarjoamme kaukolämpöä seuraavilla alueilla

Kaukolämpö Hämeen­kyrössä

Energiamaksu kesäkaudella

71,53 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Hämeenkyrön Kalalahdessa

Energiamaksu

67,72 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Ikaalisissa

Energiamaksu kesäkaudella

61,20 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Nokialla

Energiamaksu kesäkaudella

49,16 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Parkanossa

Energiamaksu kesäkaudella

67,48 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Ylöjärven Siltatien yritysalueella

Energiamaksu kesäkaudella

47,83 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Ulvilassa

Energiamaksu 1.1.2023 alkaen

53,67 €/MWh (alv. 0 %)

Vihreä kaukolämpö

Valitsemalla hiilineutraalisti tuotetun kaukolämmön pienennät hiilijalanjälkeäsi ja säästät luontoa. Vihreä kaukolämpö tuotetaan kokonaan uusiutuvilla ja päästöttömillä energialähteillä.

Lue lisää vihreästä kaukolämmöstä

Palvelut kaukolämmön asiakkaille

Palvelu­numerot

Katso asiakaspalvelumme yhteystiedot. Verkkosivujemme kautta voit hoitaa lämpöasioitasi ympäri vuorokauden.

Putkiston näyttö

Kaivuutöitä tehdessäsi varmista, ettei alueella ole kaukolämpö- tai maakaasuputkistoja. Soittamalla meille varmistat, onko putkistojen näyttö tarpeellista.

Liittymän siirto

Kun myyt/ostat kiinteistön, jossa on kaukolämpö- tai maakaasuliittymä, huomioithan, etteivät liittymät siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä.

Vikapäivystys

Kaukolämpö ja maakaasu ovat toimintavarmoja ja lähes keskeytyksettömiä lämmitysmuotoja. Vikapäivystys on auki 24/7.

Kaukolämpötyömaat

Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaiden energiansaanti kaikissa olosuhteissa nyt ja tulevaisuudessa. Säilyttääksemme huippuluokan toimitusvarmuuden, rakennamme uutta ja korvaamme olemassa olevaa sähkö- ja kaukolämpöverkkoa.

Lue lisää

Usein kysyttyä kaukolämmöstä

Kaukolämpöverkon vesi värjätään vihreäksi, jotta mahdolliset vuodot sekä putki- ja laiterikot huomataan helpommin.

Kaukolämmön hintataso vaihtelee paikkakunnittain, sillä hintaan vaikuttavat kaukolämmön paikallinen verkostorakenne, tuotantolaitoksien koko ja ikä sekä käytettävät polttoaineet.

Kiinteistön lämmönkulutusta voit seurata helposti Lämpö Online -palvelussa. Onlinessa voit myös ilmoittaa kaukolämpölukeman tai antaa palautetta. Voit kirjautua Lämpö Onlineen täällä

Tarvitset Lämpö Onlineen kirjautumista varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksesi, jotka löydät kaukolämpölaskultasi. Lämpö Online ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Voit kirjautua Onlineen täällä

Liittymä on kiinteistön irtainta omaisuutta, eikä siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Liittymän sisältymisestä kiinteistökauppaan kannattaa aina mainita kauppakirjassa.

Liittymän voi siirtää uudelle omistajalle täyttämällä nettisivuillamme liittymän siirto -lomakkeen tai toimittamalla Leppäkoskelle nähtäväksi kauppakirja tai muu virallinen asiakirja, jossa siirto mainitaan. Liittymän omistajuus vaihtuu vasta, kun olemme saaneet asian vahvistamiseksi tarvittavat tiedot. Lue lisää liittymän siirrosta

Kaukolämpö on toimintavarma ja lähes keskeytyksetön lämmitysmuoto. Ennalta tiedossa olevista lämmönjakelun keskeytyksistä ilmoitamme kiinteistön omistajalle tai isännöitsijälle puhelimitse, sähköpostilla, nettisivuillamme tai tiedotteella.

Tiedotamme yllättävistä ja laajemmista katkoista mm. nettisivujemme etusivulla, Facebookissa ja Twitterissä.

Kaukolämmön ja maakaasun vikapäivystys 24 h: puh. 040 7702 087