Helppo ja edullinen kaukolämpö

Kaukolämpö on helppo, hintavakaa ja ekologinen lämmitysratkaisu. Se sopii hyvin sekä uuden että saneerattavan kiinteistön lämmitysmuodoksi. Leppäkosken kaukolämpö tuotetaan vastuullisesti kotimaisilla polttoaineilla paikallisia resursseja hyödyntäen.

Valitse siis Suomen suosituin lämmitysmuoto!

Tarjoamme kaukolämpöä seuraavilla alueilla

Kaukolämpö Hämeen­kyrössä

Energiamaksu kesäkaudella

56,10 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Ikaalisissa

Energiamaksu kesäkaudella

51,00 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Nokialla

Energiamaksu kesäkaudella

41,11 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Parkanossa

Energiamaksu kesäkaudella

53,05 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Ylöjärven Siltatien yritysalueella

Energiamaksu kesäkaudella

39,53 €/MWh (alv. 0 %)

Kaukolämpö Ulvilassa

Energiamaksu 1.6.2021 alkaen

52,86 €/MWh (alv. 0 %)

Palvelut kaukolämmön asiakkaille

Vikapäivystys

Kaukolämpö ja maakaasu ovat toimintavarmoja ja lähes keskeytyksettömiä lämmitysmuotoja. Vikapäivystys on auki 24/7.

Ilmoita lukemat

Voit ilmoittaa kaukolämpö- ja maakaasulukemat meille helposti täyttämällä sivuillamme olevan lomakkeen.

Putkiston näyttö

Kaivuutöitä tehdessäsi varmista, ettei alueella ole kaukolämpö- tai maakaasuputkistoja. Soittamalla meille varmistat, onko putkistojen näyttö tarpeellista.

Liittymän siirto

Kun myyt/ostat kiinteistön, jossa on kaukolämpö- tai maakaasuliittymä, huomioithan, etteivät liittymät siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä.

Usein kysyttyä kaukolämmöstä

Kaukolämpöverkon vesi värjätään vihreäksi, jotta mahdolliset vuodot sekä putki- ja laiterikot huomataan helpommin.

Kaukolämmön hintataso vaihtelee paikkakunnittain, sillä hintaan vaikuttavat kaukolämmön paikallinen verkostorakenne, tuotantolaitoksien koko ja ikä sekä käytettävät polttoaineet.

Kiinteistön lämmönkulutusta voit seurata helposti Lämpö Online -palvelussa. Onlinessa voit myös ilmoittaa kaukolämpölukeman tai antaa palautetta. Voit kirjautua Lämpö Onlineen täällä

Tarvitset Lämpö Onlineen kirjautumista varten asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksesi, jotka löydät kaukolämpölaskultasi. Lämpö Online ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Voit kirjautua Onlineen täällä

Liittymä on kiinteistön irtainta omaisuutta, eikä siirry automaattisesti kiinteistökaupan yhteydessä uudelle omistajalle. Liittymän sisältymisestä kiinteistökauppaan kannattaa aina mainita kauppakirjassa.

Liittymän voi siirtää uudelle omistajalle täyttämällä nettisivuiltamme ladattava luovutuskirja tai toimittamalla Leppäkoskelle nähtäväksi kauppakirja tai muu virallinen asiakirja, jossa siirto mainitaan. Liittymän omistajuus vaihtuu vasta, kun olemme saaneet asian vahvistamiseksi tarvittavat tiedot. Lue lisää liittymän siirrosta

Kaukolämpö on toimintavarma ja lähes keskeytyksetön lämmitysmuoto. Ennalta tiedossa olevista lämmönjakelun keskeytyksistä ilmoitamme kiinteistön omistajalle tai isännöitsijälle puhelimitse, sähköpostilla, nettisivuillamme tai tiedotteella.

Tiedotamme yllättävistä ja laajemmista katkoista mm. nettisivujemme etusivulla, Facebookissa ja Twitterissä.

Kaukolämmön ja maakaasun vikapäivystys 24 h: puh. 040 7702 087