Sähköautoilu 06.11.2015

Tesla-sähkötaksi paikallisella yhteistyöllä

Ikaalisten ensimmäinen Tesla-sähkötaksi on aloittanut toimintansa Leppäkosken Sähkön ja Taksi Kaasalaisen yhteistyön tuloksena.

Sähköisen liikenteen kehittäminen on osa Leppäkosken Sähkön panostusta kestäviin energiaratkaisuihin. Taksiautoilija Antti Kaasalaisen otettua yhteyttä Leppäkoskeen latauslaitteiden merkeissä, sai yhteistyö alkunsa.

Kumppanuuteen kuuluu latauspalvelu Ikaalisten taksiasemalla. Yhteistyötä tehdään sähköisen liikenteen markkinoinnissa, josta näkyvänä esimerkkinä autoon teipatut Leppäkosken mainokset. Auto tulee olemaan esillä myös joissain Leppäkosken tilaisuuksissa.

Suorituskykyä ilman päästöjä

Kaasalainen kiinnostui Teslasta täyssähköauton tekniikan, päästöttömyyden ja helpon huollon vuoksi.

”Taksi on herättänyt paljon huomiota. Ihmiset tulevat juttelemaan ja ottamaan kuvia parkkipaikalla. Erityisesti auton äänettömyys ja lataus kiinnostavat”, Kaasalainen kertoo.

Tesla on yksi Suomen myydyimpiä sähköautoja. Taksi Kaasalaisen auto on mallia Tesla Model S 85D. Sen 528 kilometrin toimintamatka, 0-100 km/h kiihtyvyys 4,4 sekunnissa sekä 0 g/km päästöt tekevät siitä ainutlaatuisen. Kestäviä energiaratkaisuja parhaimmillaan!