Sähkö 12.10.2023

Uusia avoimia työpaikkoja

Me Leppäkoskella uudistamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Parhaat tarinat tehdään yhdessä ja etsimmekin nyt kasvavaan joukkoomme

 

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikkönä vastaat Leppäkosken Sähkö Oy:n ja Leppäkosken Lämpö Oy:n päivittäisestä asiakaspalvelusta. Vastuullasi on 30.000 sähkönjakeluverkkoasiakkaan ja 1.500 kaukolämpöasiakkaan palvelutason ylläpito. Otat budjettivastuun asiakaspalvelutoiminnoista ja vastaat myös asiakaspalvelun raportoinnista. Osallistut palveluiden suunnitteluun ja tuotekehitykseen sekä asiakastietojärjestelmien ylläpitoon. Osallistut myös järjestelmä- ja palvelutuotannon prosessikehitykseen. Soveltuvin osin sinulla on mahdollisuus osallistua Leppäkoski-konserniyhtiöiden kehityshankkeisiin.

Lue lisää ja lähetä hakemus

 

Käyttöinsinööri

Käyttöinsinöörinä huolehdit sähköverkon käyttö- ja valvomotoimintojen päivittäisistä tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluvat myös verkostoautomaation ja viestiyhteyksien rakentaminen sekä ylläpito. Osallistut jakeluverkon suojaussuunnitteluun sekä sähköasemien kunnossapito ja investointitöiden suunnitteluun, hankintaan ja rakentamiseen. Osallistut myös alan kehityshankkeisiin, jakeluverkkoyhtiön valmiussuunnitteluun ja tekniseen varallaoloon. Toimit käyttöpäällikön sijaisena ja nimettyjen järjestelmien pääkäyttäjänä.

Lue lisää ja lähetä hakemus

 

Kunnossapitoinsinööri

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat sähkönjakeluverkkojen ja sähköasemien kunnossapidosta. Tehtävät sisältävät mm. kunnossapidon suunnittelun, töiden vuosittaisen budjetoinnin sekä tilaamisen ja töiden valvonnan. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kehitys- ja järjestelmähankkeita sekä nimettyjen järjestelmien pääkäyttäjyys. Osallistut myös varallaoloon ja tietojärjestelmien ylläpitoon.

Lue lisää ja lähetä hakemus

 

Mittariasentaja

Mittariasentajana suoritat liittymisjohto-, mittauskeskus- ja 0,4 kV ja 20 kV mittariasennuksia koko jakeluverkkoalueellamme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu liittymisjohtojen kytkennät, kaapelinäytöt ja muut sähköverkon kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Osallistut myös varallaoloon ja sähköverkon vikojen korjaukseen.

Lue lisää ja lähetä hakemus

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen yllä olevista linkeistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 31.10.2023 saakka.