Tiedotteet | Sähköautoilu 04.02.2015

Ylöjärven ensimmäinen sähköautojen latauspiste avataan la 7.2.2015

Leppäkosken Energia avaa yhdessä Kauppakeskus Elon kanssa Ylöjärvellä kaupungin ensimmäisen kaupallisen sähköautojen latauspisteen. Kauppakeskus Elon pihassa (Elotie 1, 33470 Ylöjärvi) sijaitseva latauspiste on kauppakeskuksessa asioivien asiakkaiden käytettävissä. Ainakin aluksi palvelu on asiakkaille maksuton, sen tarjoavat Kauppakeskus Elo ja Leppäkosken Energia.

Latauspisteen virallinen avaaminen tapahtuu lauantaina 7.2.2015 Kauppakeskus Elossa klo 11.

Sähköisen liikenteen päivänä järjestetään ohjelmaa klo 11.00–15.00. Kauppakeskuksen keskusaukiolla on esittelyssä Mercedes-Benzin uutuus, täyssähköauto B Electric Drive. Kauppakeskuksen pihalla pääsee tutustumaan myös ladattaviin hybrideihin, mukana Volvo V60 Plug-In Hybrid sekä Leppäkosken Sähkön omistama Mitsubishi Outlander PHEV. Sähköisen liikenteen asiantuntija Plugit Oy esittelee paikan päällä mm. sähköautojen latauslaitteita ja niihin liittyviä palveluja.

Leppäkosken Sähkö-konserni ja Sponda luomassa kestäviä energiaratkaisuja

Sähköinen liikenne on osa Leppäkosken Sähkön panostuksesta uusin kestäviin energia-ratkaisuihin. Leppäkoski on mukana rakentamassa yhdessä paikallisten yritysten ja julkisen sektorin kanssa latausverkostoa, joka tukee sähköisen liikenteen kasvua sekä kumppaneidensa toimintaa alueella. Leppäkoskella on itsellään käytössään kolme ladattavaa hybridiautoa, Mitsubishi Outlander PHEV:ä. Yhtiö otti käyttöön ensimmäisen kaupallisen sähköautojen latauspisteen keväällä 2014 Ikaalisissa. Sopivia kohteita ja kumppaneita uusille latauspisteille etsitään edelleen.

Leppäkosken Energia tarjoaa sähköiselle liikenteelle myös päästöttömän energiaratkaisun, YmpäristösähkönSähköisen liikenteen päivänä sopimuksen tekeville on siitä luvassa erikoistarjous – 6 kuukautta ilman perusmaksua!

Myös Kauppakeskus Elo sekä tämän omistava Sponda ovat mukana sijoittamassa ekologisiin ratkaisuihin. ”Ympäristövastuu on yksi Spondan strategisista painopistealueista. Tämä ympäristösähköllä toimiva sähköautojen latauspiste on hyvä esimerkki miten ympäristötyötä tehdään yhdessä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Sponda haluaa olla mukana edistämässä ympäristömyönteisyyttä sekä uusiutuvan energian käyttöä”, toteaa Elon kauppakeskuspäällikkö Timo Matinlompolo.

Lue lisää sähköisestä liikenteestä
www.plugit.fi
www.sahkoinenliikenne.fi

Lisätiedot
Myyntijohtaja Mika Laatu, Leppäkosken Energia Oy
puh. 044 7503 309, mika.laatu(a)leppakoski.fi

Kauppakeskuspäällikkö Timo Matinlompolo, Kauppakeskus Elo
puh. 050 383 7848, timo.matinlompolo(a)sponda.fi

Tekninen johtaja Ari Kurri, Plugit Finland Oy
puh. 040 749 0360, ari.kurri(a)plugit.fi