Tiedotteet | Sähkönjakelu 05.10.2020

Haemme asiakasinsinööriä

Tarjoamme sinulle

Vastuullasi on Leppäkosken Sähkö Oy:n sähköliittymäpalvelut, tekninen asiakaspalvelu, sähkönlaatuselvitykset sekä sähkömittauksiin liittyvät erilaiset tehtävät. Toimit asiakaspalveluyhtiömme apuna teknisissä asiakaspalvelutehtävissä. Osallistut alan kehityshankkeisiin, mm. datahubin ja varttitaseen käyttöönottoon. Osaamisesi mukaan voit osallistua myös varallaoloon ja vianhoitoon. Työsuhde on vakituinen ja työhönottopaikka on Ikaalisissa ja Ylöjärvellä.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahvaa osaaminen sähköverkkoympäristöstä. Hallitset sähköverkkoyhtiön erilaisten järjestelmien käytön. Olet oma-aloitteinen ja tartut tehtäviin itsenäisesti. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin myös paineen alla, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Miksi meille?

Leppäkosken Sähkö Oy on yli 100-vuotias perinteikäs ja juuriaan arvostava yhtiö. Samalla katsomme tulevaisuuteen ja innovoimme koko ajan uutta. Olemme edelläkävijöinä kehittäneet mm. uusia energiaratkaisuja. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuus kouluttautua ja kehittää toimintaa. Työsuhteet Leppäkoskella ovat pitkiä – meillä viihdytään!

Hae työtehtävää

Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää energia-alan konsernia!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa käyttöpäällikkö Jukka Rajala, puh. 044 7503 011.

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

 

 

Leppäkoski-konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Päätuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja maakaasu; asiakkaiden määrä on yli 30000. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 50 M€ ja henkilöstön määrä 73.  Konserniin kuuluvat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy ja tytäryhtiöt Leppäkosken Sähkö Oy, Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy sekä Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia energia-alan yhtiöissä. Toimipisteemme ja tuotantoyksikkömme sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Helsingissä ja Iissä.