Tiedotteet | Sähkö 17.04.2023

Haemme kehittyvään joukkoomme käyttöpäällikköä

Leppäkoski tarjoaa asiakkailleen kestäviä sähkönjakelu-, kaukolämpö-, maakaasu-, energiatehokkuus- sekä kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin. Konsernin muodostavat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt Leppäkosken Sähkö Oy, Leppäkosken Lämpö Oy ja Grid.vc Oy. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 46,4 M€ ja henkilöstöä meillä on noin 70 seitsemässä eri toimipisteessä.

Me olemme aina olleet sitä mieltä, että parhaat tarinat tehdään yhdessä. Menestys syntyy, kun jokainen kantaa kortensa kekoon. Leppäkosken kehittyneet ja kestävät energiaratkaisut luodaankin aina sekä ihmisiä että ympäristöä ajatellen. Meillä osaaminen ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä.

Visiomme on olla menestynein ja arvostettu energiaratkaisujen tarjoaja, jonka liikevaihto tytäryhtiöt huomioiden on yli 100 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt kehittyvään joukkoomme jakeluverkkoyhtiö Leppäkosken Sähkö Oy:lle

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Meillä käyttöpäällikkönä toimit käyttö- ja mittaustiimin esihenkilönä. Osana päivittäisiä tehtäviäsi vastaat sähkönjakeluverkon toiminnasta, käyttötehtävistä, sähköverkon viestiliikenteestä ja näihin liittyvistä hankinnoista sekä budjetista. Osallistut uutta tuoden aktiivisesti alan kehityshankkeisiin ja jakeluverkkoyhtiön valmiussuunnitteluun. Pääasiassa kuitenkin vastaat päivittäisestä operatiivisesta työstä – pidät huolta siitä, että asiakkaamme saavat sähköä ja sen käyttö tulee mitatuksi.

Sinulla on sähkövoimatekniikan koulutus sekä jo kertynyttä työkokemusta alalta. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä sekä kykyä toimia erilaisissa tilanteissa vuorovaikutteisesti muita huomioiden. Olet näkemyksellinen ja kehitysmyönteinen tuoden uusia ajatuksia toimintaamme hyvällä asenteella. Olet suorittanut S1-pätevyyden tai sinulla on valmiudet hankkia se lähitulevaisuudessa. Sinulla on ehkä jo kertynyt kokemusta esihenkilönä toimimisesta mutta se ei ole välttämättömyys. Työssäsi olet itsenäinen, päätöksentekokykyinen ja sitoutuva. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös englanniksi.  Työhönottopaikkasi ovat Nokia, Ikaalinen ja Ylöjärvi. Käyttöpäällikkönä raportoit verkkojohtajalle, jonka alaisuudessa toimit.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vaativan tehtävän, jossa saat erinomaiset mahdollisuudet edelleen kehittyä omalla alallasi. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki, osaamista talon sisältä löytyy monipuolisesti. Tehtäväkenttäsi tulee olemaan hyvin itsenäinen ja kehittämismyönteinen, pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja toteutustapaan aidosti. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin mm. kattavilla henkilöstöeduilla.

Tutustu tarkemmin käyttöpäällikkömme monipuoliseen työpäivään

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja antavat Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 sekä tuleva esihenkilösi Jukka Rajala, p. 044 750 3011 (ma 24.4 klo 12-14, pe 28.4. klo 8-10 ja to 4.5 klo 12-14)

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 8.5.2023 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi