Tiedotteet | Sähkönjakelu 30.03.2016

Leppäkosken Sähkö hakee käyttöinsinööriä

Otat tehtäviesi kautta vastuuta sähköverkoston käyttötehtävistä, sähköasemista, sähköverkon viestiliikenteestä ja näihin liittyvistä hankinnoista. Sähkön laatu‐ ja häiriöasiat sekä käytön tietojärjestelmien kehittäminen, ylläpito ja konfigurointi ovat osa tehtäväkenttääsi.Tulet osaksi käyttötiimiä, joka tekee yhteistyötä niin konsernin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on valmius osallistua varallaoloon. Sinulla on jo vahvaa sähköverkosto‐osaamista ja tehtävään sopiva koulutus. Tunnet omaksesi myös sähköasematekniikan, automaatio‐ ja tietoliikenneasiat. Kokemus käyttökeskuksen käytönvalvojatehtävistä katsotaan eduksi. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin paineen alla, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää energia‐alan konsernia.

Lisätietoja saat soittamalla Leppäkosken Sähkö Oy, verkostojohtaja Matti Virtanen, puh. 044 750 3349, käyttöpäällikkö Tero Salonen, puh. 044 7503 533 tai Personnel Group, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 313 8077.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.4.2016 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.