Koulutus mahdollistanut uralla etenemisen

Urapolkuni Leppäkoskella alkoi vuonna 2002 valmistuttuani ammattikoulusta. Toimin ensin 12 vuotta verkostoasentajana ja sen jälkeen lähdin kouluttautumaan lisää ja ylenin suunnittelijaksi. Näissä hommissa olen toiminut nyt 6 vuotta. Kouluttauduin työn ohessa nykyiseen pestiini oppisopimuksella. Kouluttautuminen kesti noin neljä vuotta.  Työurani kehittämiseen vaikuttivat omat kiinnostukseni tietotaidon kasvattamiseen ja samalla esimieheni kannustus.

Leppäkoski on aina tarjonnut joustavan työpaikan, jossa on todella hyvä työilmapiiri ja kattavat koulutusmahdollisuudet. Työssäni pidän paljon siitä, että saan olla tekemisissä eri ihmisten ja tahojen kanssa. Pian 20 vuotta töitä on riittänyt jokaiselle aamulle, joten en voisi olla tyytyväisempi.

Maastosuunnittelija
Jani Mansukoski
#leppäkoskelainen

Sydämessä aina Leppäkoskelainen

Työurani Leppäkoskella alkoi jo 18 vuotta sitten. Noin vuosi sitten minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä kokeilemaan siipiäni muualla. Kaipasin siinä vaiheessa muutosta ja erilaisia haasteita elämääni, joten irtiotto tutusta ja turvallisesta työpaikasta tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Kokemus oli tärkeä ja opettavainen, mutta sydämessäni olen aina ollut Leppäkoskelainen. Siksi tuntuikin kuin kotiin olisi palannut, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Leppäkoskella on hyvä työilmapiiri, jossa kaikki auttavat toisiaan ja puhaltavat yhteen hiileen. Sen lisäksi täällä panostetaan henkilöstön urakehitykseen muun muassa koulutusten osalta. Toivon että tämä on se työpaikka, josta jään eläkkeelle kun sen aika on.

Marianne Lindholm
Pääkirjanpitäjä
#leppäkoskelainen

Kesätyöstä projekti-insinööriksi

Urapolkuni Leppäkoskella alkoi kesätyöharjoittelijana vuonna 2017 älykästä aurinkoenergiaa -projektissa. Harjoittelusta jatkoin erinäisissä työtehtävissä vuoden 2018 loppuun saakka. Nyt olen toiminut keväästä lähtien opintojen ohella projekti-insinöörinä ja tällä hetkellä teen myös diplomityötäni Leppäkoskelle. Tunnen itseni aina Leppäkoskella hyvin tervetulleeksi ja täällä on hyvä työilmapiiri. Olen kiitollinen siitä, että työskentely Leppäkoskella on mahdollistanut opintojen ja työn yhteensovittamisen hyvin sen joustavuuden ansiosta. Työtehtävät energia-alalla ovat myös tukeneet hyvin jatko-opintojani ja antaneet varmuutta toimia erilaisissa projekteissa mukana.  Leppäkoskella työskentely on vahvistanut mielikuvaani siitä, että olen valinnut oikean alan.

Albert Mäkelä
Projekti-insinööri
#leppäkoskelainen

Harjoittelu kehitti viestinnän taitoja

Jyväskylän yliopistossa opintojeni tullessa tiettyyn vaiheeseen alkoi viestinnän harjoittelupaikan metsästäminen olla oleellista. Otin yhteyttä Leppäkosken viestinnästä vastaavaan henkilöön, joka oli välittömästi kiinnostunut harjoittelupaikan tarjoamisesta. Minulle energiatoimiala oli jo ennestään tuttu muun muassa asiakaspalvelutyön kautta. Olin viisi kuukautta viestinnän harjoittelussa Leppäkoskella. Harjoittelupaikka Leppäkoskella mahdollisti minulle paluumuuton takaisin kotikulmille ja hienon mahdollisuuden yhdistää energia- ja viestinnän alan osaamista. Minulle oli tärkeää päästä Leppäkoskella kehittämään taitojani ja siihen saatu tuki oli loistava.

Titta Hallikainen
Viestinnän assistentti
#leppäkoskelainen

Vietä päivä työntekijän saappaissa

Mitä kuuluu tuulipuistonvartijan tai verkostoasentajan työpäivään? Kurkkaa kulissien taakse ja lue henkilöstömme työpäivistä blogista!

Lue kertomuksia