Mikä on Keskeytysvahti?

Keskeytysvahti on maksuton palvelu, joka ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin.

Palvelu tiedottaa mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden aiheuttamista sähkönjakelun keskeytyksistä. Pitkäkestoisemmissa vikatilanteissa lähetämme arvioita vian kestosta heti, kun se on tiedossa. Sähköjen palauduttua saat vielä uuden viestin.

Keskeytysvahtipalvelu on automaattisesti käytössä kaikilla asiakkaillamme, mikäli asiakas ei ole erikseen kieltänyt viestien lähettämistä.

Voit muokata Keskeytysvahdin asetuksia Oma Energia -palvelussamme.

Kirjaudu Oma Energia -palveluun

Usein kysyttyä Keskeytysvahdista?

Keskeytysvahtipalvelu ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista suoraan asiakkaan matkapuhelimeen tai sähköpostiin. Palvelu tiedottaa sekä sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä että mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden tai sähköpulan aiheuttamista keskeytyksistä. Saat Keskeytysvahdin kautta myös viestin, kun sähköt ovat palautuneet käyttöpaikallesi.

Keskeytysvahtipalvelu on automaattisesti käytössä kaikilla asiakkaillamme, mikäli asiakas ei ole erikseen kieltänyt viestien lähettämistä. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Keskeytysvahdin löydät Oma Energia -palvelusta. Kirjaudu Oma Energia -palveluun ja valitse siellä valikosta Keskeytysvahti.

Kirjaudu Oma Energia -palveluun

Voit tarvittaessa muuttaa Keskeytysvahdin tiedoteasetuksia Oma Energia -palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit mm. valita haluatko viestin keskeytyksestä matkapuhelimeen, sähköpostiin vai molempiin. Voit lisätä vastaanottajiksi useita matkapuhelinnumeroita ja/tai sähköpostiosoitteita. Lisäksi voit ottaa tiedotteiden lähetyksen kokonaan pois päältä.

Ohjeet Oma Energia -palvelun ja Keskeytysvahdin käyttöön

Voit perua Keskeytysvahdin kautta tulevat sähkökatkojen ilmoitukset Oma Energia -palvelun kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Oma Energia -palvelussa valitse valikosta Keskeytysvahti ja Siirry palveluun. Valitse tiedoteasetuksissa Älä lähetä tiedotteita  ja Tallenna.

Ohjeet Oma Energia -palvelun ja Keskeytysvahdin käyttöön