Sähkökaapelin sijaintitiedot

Selvitä ennen kaivuutöiden aloittamista onko alueella sähkölinjoja. Hanki ajantasalla oleva kartta Leppäkosken Sähköltä soittamalla asiakaspalveluumme 03 4503 400. Kartta saa olla enintään kaksi viikkoa vanha. Soittamalla asiakaspalveluumme varmistat onko linjojen näyttö tarpeellista ennen työhön ryhtymistä.

Kaukolämpö- tai maakaasuputkistojen näytöt voit tilata täältä.

Tilaa tarvittaessa sähkökaapelin näyttö alla olevalla lomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme 03 4503 400. Leppäkosken omien kaapeleiden sijaintien näytöt ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Muiden yhtiöiden kaapeleiden paikannuksesta veloitamme palveluhinnaston mukaisesti.

Verkkopalveluhinnasto 31.5.2024 saakka

Verkkopalveluhinnasto 1.6.2024 alkaen

Jos kaivuukohteen välittömässä läheisyydessä on 20 kV sähkökaapeleita, ota aina yhteyttä Leppäkoskeen. Selvitämme onko tarpeellista ottaa sähkökaapelit pois käytöstä kaivuutyön ajaksi ja annamme sähkökaapeleiden tuentaan ja siirtoon liittyvät ohjeet. Myös pienjänniteverkon (400V) sähkökaapeleiden osalta on syytä selvittää kaivuuohjeet, jos työkohde on keskikaupungilla, kerrostalo- tai teollisuusalueilla tai jos ohjeiden suhteen on muuta epäselvyyttä. Älä koskaan siirrä sähkökaapelia omatoimisesti.

Mahdollisen vahingon sattuessa

Sähkökaapelin vauriokohdan läheltä on poistuttava välittömästi, sillä vaurioitunut sähkökaapeli saattaa olla edelleen jännitteinen tai siihen voi tulla jännite takaisin. Myös kaivinkoneen kauha on siirrettävä pois kaivannosta. Valvo myös, ettei kukaan sivullinen pääse lähelle kaivantoa.

Vahingoittuneesta sähkökaapelista tulee ilmoittaa välittömästi kaikissa tilanteissa ja kaikkina vuorokaudenaikoina Leppäkosken Sähkön vikapalvelunumeroon 03 4503 333. Ilmoittajan tulee kertoa sähköverkkoyhtiölle tapahtumapaikka ja kaivajan yhteystiedot.

Jotta varmistat kaapelin näytön haluaamasi aikaan, tee tilaus vähintään viikkoa ennen tarvetta.

Tilaa sähkökaapelin näyttö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.