Sähköjen kytkentä

Sähköjen kytkemistä varten tarvitaan voimassa oleva sähkösopimus. Kytkemme sähköt, kun olemme saaneet ilmoituksen sopimuksesta sähkönmyyjältä.

Kytkentä on maksuton, kun se tilataan meiltä vähintään yhtä arkipäivää ennen toivottua kytkentäaikaa. Teemme kytkentöjä arkisin klo 7-15:30 välillä. Mikäli tarvitset sähköt samalle päivälle, veloitetaan kytkennästä verkkopalveluhinnaston mukainen kytkentämaksu.

Verkkopalveluhinnasto 31.5.2024 saakka

Verkkopalveluhinnasto 1.6.2024 alkaen

Turvallinen sähköjen kytkentä

Ilmoitamme kytkennän ajankohdan tekstiviestillä, jos tiedossamme on asiakkaan matkapuhelinnumero. Kytkennät tehdään etänä tai asentajan toimesta sähkömittarilta. Tämän vuoksi emme havaitse mahdollisia päällä olevista sähkölaitteista aiheutuvia vaaratilanteita. Jotta kytkentä voidaan tehdä turvallisesti, varmistathan, ettei käyttöpaikassa ole kytkentäpäivänä päällä sähkölaitteita, jotka voivat aiheuttaa tulipalovaaran. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi uuni, kiuas ja liesi.

Sähköjen katkaisu pois muuttaessa

Pientaloissa, joista löytyy etäkytkettävä sähkömittari, sähköt tulee katkaista sähkömittarin etäkytkentälaitteen painikkeesta.

Etsitkö jotain muuta?

Verkkopalvelutuotteet

Asiakaspalvelu