Tiedotteet | Sähkönjakelu 05.10.2020

Haemme sähköasema-asiantuntijaa

Tarjoamme sinulle

Työskentelet osana Leppäkosken Sähkö Oy:n käyttötiimiä, tehtäviisi kuuluu sähköasemien ja kaukokäyttöverkon rakennus- ja kunnossapitotöitä; mm. sähköasemien vuosihuollot ja relekoestuksien ja -asetteluiden teko. Lisäksi käyttötiimimme vastuulla on kaukokäyttöverkon ylläpito ja vesivoimalaitosten käyttö. Osallistut myös varallaoloon ja vianhoitoon. Työsuhde on vakituinen ja työhönottopaikka on Ikaalisissa ja Ylöjärvellä.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahvaa sähköasemaosaamista ja -kokemusta. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin myös paineen alla sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miksi meille?

Leppäkosken Sähkö Oy on yli 100-vuotias perinteikäs ja juuriaan arvostava yhtiö. Samalla katsomme tulevaisuuteen ja innovoimme koko ajan uutta. Olemme edelläkävijöinä kehittäneet mm. uusia energiaratkaisuja. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuus kouluttautua ja kehittää toimintaa. Työsuhteet Leppäkoskella ovat pitkiä – meillä viihdytään!

Hae työtehtävää

Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää energia-alan konsernia!

Lähetä hakemuksesi 23.10.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja työtehtävästä antaa käyttöinsinööri Toni Lehtonen, puh. 044 7503 308.

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

 

Leppäkoski-konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Päätuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja maakaasu; asiakkaiden määrä on yli 30000. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 50 M€ ja henkilöstön määrä 73.  Konserniin kuuluvat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy ja tytäryhtiöt Leppäkosken Sähkö Oy, Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy sekä Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia energia-alan yhtiöissä. Toimipisteemme ja tuotantoyksikkömme sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Helsingissä ja Iissä.