Tiedotteet | Sähkönjakelu 18.11.2020

Haemme työhön osallistuvaa työnsuunnittelijaa Parkanoon

Tarjoamme sinulle

Työskentelet osana Leppäkosken Sähkö Oy:n Parkanon rakennustiimiä, tehtäviisi kuuluu sähkönjakeluverkon saneeraus- ja kunnossapitotöiden toteutuksen suunnittelu. Lisäksi teet yhteistyötä asiakkaidemme ja sidosryhmien kanssa, osallistut myös varallaoloon ja vianhoitoon. Työsuhde on vakituinen ja työhönottopaikka on Parkanossa.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahvaa käytännön osaamista sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotöistä. Tulevissa haasteissa menestyminen edellyttää sitoutumista, kykyä itsenäisiin päätöksiin myös paineen alla sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Miksi meille?

Leppäkosken Sähkö Oy on yli 100-vuotias perinteikäs ja juuriaan arvostava yhtiö. Samalla katsomme tulevaisuuteen ja innovoimme koko ajan uutta. Olemme edelläkävijöinä kehittäneet mm. uusia energiaratkaisuja. Arvostamme työntekijöitämme ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuus kouluttautua ja kehittää toimintaa. Työsuhteet Leppäkoskella ovat pitkiä – meillä viihdytään!

Hae työtehtävää

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.12.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa suunnittelu- ja rakennuttamispäällikkö Mika Marttila, puh. 044 7503 528.

Ota haaste vastaan ja tule osaksi menestyvää energia-alan konsernia!

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

 

Leppäkoski-konserni on paikallinen, monipuolinen ja kilpailukykyinen Pirkanmaalla toimiva energia-alan huippuosaaja. Päätuotteita ovat sähkö, kaukolämpö ja maakaasu; asiakkaiden määrä on yli 30000. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 50 M€ ja henkilöstön määrä 73.  Konserniin kuuluvat emoyhtiö Leppäkoski Group Oy ja tytäryhtiöt Leppäkosken Sähkö Oy, Leppäkosken Energia Oy, Leppäkosken Lämpö Oy sekä Grid.vc Oy. Lisäksi konsernilla on osakkuuksia energia-alan yhtiöissä. Toimipisteemme ja tuotantoyksikkömme sijaitsevat Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Parkanossa, Nokialla, Helsingissä ja Iissä.