Sähkö | Asiakastarinat 17.06.2018

Ikaalilaista yhteistyötä ja uusiutuvaa energiaa – Micro Magic

Ikaalisissa ja Nummelassa asiakkaitaan myymälöissä palveleva Micro Magic ja koko Suomen laajuudella asiakkailleen pilvipalveluita tarjoava ikaalislainen Magic Cloud luottavat energia-asioissa paikalliseen Leppäkosken Energiaan.

Solmimme ensimmäisen sähkönmyyntisopimuksen jo vuonna 2004. Jatkossa Micro Magicin ja Magic Cloud Oy:n energia tuotetaan
100%:sti uusiutuvilla tuotantomuodoilla” myyntijohtaja Juha Koskela Leppäkosken Energia Oy:stä kertoo.

Halusimme valita uusiutuvasti tuotetun energian, koska se vastaa yrityksemme arvomaailmaa. Haluamme kaikessa toiminnassamme
toimia vastuullisesti ja pyrimme tukemaan suomalaista työtä”, jatkaa toimitusjohtaja Timo Haapavuori Magic Cloud Oy:stä.

Kuvassa myyntipäällikkö Mika Kujala luovuttaa uusiutuvan energian sertifikaattitodistusta Ikaalisten Kompin Micro Magic-myymälän tekniselle asiantuntijalle Ville Vuorihuhdalle kesäkuussa 2018. Nyt Magic Cloudin uusiutuvan energian käyttö käy helpommin ilmi myös Ikaalisten liikkeessä asioiville.

Magic Cloud on suomalainen pilvipalveluihin erikoistunut yritys, joka ratkaisee asiakkaidensa IT-haasteet suomalaisen pilven avulla. Pilven lisäksi asiakas saa Magic Cloudilta nimenomaan asiakaslähtöisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun; samassa paketissa siis pilven ja palvelun. Magic Cloud huolehtii asiakkaansa palvelun tietoturvasta, päivityksistä ja varmistuksista. Asiakas voi luottaa siihen, että hänen tietonsa ovat turvassa Magic Cloudin Suomessa sijaitsevissa konesaleissa. Lue lisää Magic Cloud Oy:stä täältä.