Kuinka voimme auttaa?

Varatehoratkaisut

Polttokennoon perustuvilla varatehoratkaisuilla voi varmentaa mm. mobiiliverkon tukiaseman akuston useiksi vuorokausiksi.

Älykäs lämmönohjaus

Järjestelmä reagoi ulkoisten ja sisäisten lämmönlähteiden, kuten ihmisten, valaistuksen, tietokoneiden tai auringonsäteilyn tuottamaan lisälämpöön.

Autot ja energia

Voit ladata sähköautoasi Leppäkosken latauspisteillä tai tankata kaasuautoasi Nokian kaasuasemalla. Meiltä saat myös latauspisteet kotiin ja taloyhtiöön.

Aurinkosähkö

Haluatko tuottaa itse sähköä aurinkopaneeleilla? Leppäkoskelta saat aurinkopaneelit helposti avaimet käteen -pakettina.

Uusiutuva lähilämpö

Sijaitseeko kohteesi kaukana kaukolämpöverkostosta? Kompakti lähilämpö mahdollistaa huolettomuuden ja vaivattomuuden myös kaukolämpöverkon ulkopuolella.

Lue lisää

Etsitkö jotain muuta?

Älykästä aurinkoenergiaa

Leppäkoski hyödyntää aurinkoenergiaa sähkö- ja lämpöenergian tuotantoon Ikaalisten toimitalossa. Järjestelmä on ollut käytössä vuodesta 2017 lähtien ja tulokset ovat olleet odotettuja. Energiaa saadaan tuotettua omiin tarpeisiin huhtikuun lopusta syyskuun loppuun. Lue lisää (tiedote 21.2.2018)

Grid.vc Oy

Leppäkoski Groupin tytäryhtiö Grid.vc Oy on energia-alalla ja sen asiakasrajapinnassa toimiviin startup- ja kasvuyrityksiin keskittyvän rahaston hallinnointiyhtiö. Gridin sivuille

Omistukset

IoTNet Finland

IoTNet Finland Oy rakentaa Pirkanmaalle LoRa-teknologiaan perustuvan langattoman IoT-verkon. Verkko mahdollistaa erilaisten LoRa-antureiden kytkemisen verkkoon yksinkertaisesti, kustannustehokkaasti, toimintavarmasti ja tietoturvallisesti. Lue lisää

Enermix

Enermix Oy tuottaa kiinteistöjen olosuhdepalveluihin ja energiaratkaisuihin liittyviä älykkäitä etävalvonta- ja ohjauspalveluita (SaaS palveluita). Lue lisää

Pysy ajan tasalla, tilaa uutiskirje!

Tilaa Leppäkosken ajankohtaiset uutiset, edut ja arjen vinkit suoraan sähköpostiisi.
Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.